КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2020

Онлайн-конференція між Україною та Малайзією: нові можливості для українського експорту 06.10.2020

Онлайн-конференція між Україною та Малайзією: нові можливості для українського експорту 06.10.2020

У рамках інтенсифікації співпраці з країнами АСЕАН та з метою розширення присутності українського експорту на ринках цього регіону 6 жовтня 2020 року о 10-30 (за київським часом) МЗС заплановано проведення першої веб-конференції за участі представників керівної ланки та фахівців Корпорації з розвитку зовнішньої торгівлі Малайзії (Malaysia External Development Corporation, MATRADE) та малайзійського бізнесу.

Тематикою заходу визначено співпрацю у таких галузях:

  • аграрна промисловість;
  • агро IT;
  • харчова промисловість (кондитерські вироби, мед, фрукти, пальмова олія).

Попередньою програмою заходу (тривалість 1,5 години) передбачено виступи керівного складу МЗС та Корпорації MATRADE, презентація агро- та харчового сектору країн, сесія питань та відповідей.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/h9TojbMCCN44Q6rr7.

Зареєстрованим учасниками пропонується також висловити пропозиції та актуальні питання співпраці з Малайзією для обговорення під час заходу. Більш детальна інформація та технічні деталі веб-конференції будуть надіслані безпосередньо зареєстрованим учасникам (платформа конференції - Microsoft Teams).

Звертаємо увагу на те, що обов’язковими умовами участі у вебконференції є:

  • наявність відповідного програмного забезпечення та реєстрація у Microsoft Teams із активними відео та аудіо функціями;
  • володіння представником компанії-експортера англійською мовою та готовність провести коротку презентацію продукції компанії під час заходу (за потреби).

Враховуючи зазначене, просимо Вас поширити зазначену інформацію серед підприємців району та розмістити її на офіційному сайті районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.