У першу неділю вересня ми традиційно відзначаємо День підприємця

ЦНАП вітає цих сміливих, рішучих, творчих, енергійних, ініціативних людей, що зуміли організувати свою справу, втілюють в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяють розвитку Києва та країни.

Щоденно ЦНАП веде прийом заявників - представників бізнесу для надання 15 видів адміністративних послуг з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців. За 8 місяців поточного року в 10 районних ЦНАП міста Києва надано 41377 таких послуг, з них 6312 – через Шевченківський ЦНАП, що складає 15,3% від їх загальної кількості.

Також в ЦНАП підприємці отримують послуги з оформлення дозволів, ліцензій, декларацій, реклами, реєстрації нерухомого майна, послуги у сфері земельних відносин, будівництва, охорони праці тощо.

Тож бажаємо всім підприємцям невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя! Нехай усі ваші ділові починання закінчуються лише успіхом, а ділові партнери завжди будуть надійними.

Ми працюємо для вас! Все буде ЦНАП!

Перейти до спискуВерсiя для друку