КМДА Київська міська державна адміністрація


31 серпня 2020

Шевченківський район Києва це не тільки парки, сквери та стадіони… (ВІДЕО)

Шевченківський район Києва це не тільки парки, сквери та стадіони… (ВІДЕО)

Днями голова Шевчекнківської райдержадміністрації Олег Гаряга відвідав публічне акціонерне товариство «Науково-технічний комплекс «Електронприлад». ФОТОЗВІТ

Під час робочого візиту очільник району ознайомився з діяльністю заводу, його виробничо-технологічними потужностями з інженерно-авіаційного забезпечення, а також поспілкувався з працівниками підприємства.

«Приємно, що один з найбільших науково-технічних комплексів нашої країни – «Електронприлад» знаходиться саме в Шевченківському районі столиці і вже понад 73 років працює на користь нашої держави та й не тільки. Працівники розробляють прилади для літаків, гелікоптерів, військової техніки, випускають апаратуру космічного напряму та навіть виробляють прилади для такої галузі, як електроенергетика. А тепер коротко і конкретніше - ті самі «чорні скриньки», про які ми неодноразово чули в новинах і без яких не мають права літати літаки - розробляють саме тут!», - прокоментував Олег Гаряга.

Також голова Шевченківської райдержадміністрації зазначив: «Круто, що підприємство розвивається, йде «нога в ногу» з сучасними високотехнологічними стандартами і неймовірно радує, що працювати сюди пліч-о-пліч з досвідченими професіоналами приходить молодь. Це доказ того, що українські молоді таланти дуже потрібні тут, у себе вдома, на Батьківщині. І для них тут є і робота, і місця, і перспективи. Най так буде і надалі. А ми докладемо зусиль щоб було навіть краще».

Під час робочої зустрічі з в.о. генерального директора ПАТ «НТК «Електронприлад» Ласлом Яцком очільник району обговорив проблемні питання, які виникають у процесі роботи державного підприємства та обміркували подальші кроки щодо їх можливого вирішення.

Зазначимо, що ПАТ «НТК «Електронприлад» - український науково-технічний комплекс, який виготовляє продукцію двох категорій: вироби військової авіації та вироби цивільної авіації.

Розроблені і виготовлені вироби встановлюють практично на всіх літаках АКБ імені Мікояна, Сухого, Яковлєва та на багатьох літаках і вертольотах АКБ імені Антонова, Туполєва, Ілюшина, Мясищева, Бериева, Камова, Міля. Тисячі систем, комплексів і приладів, створених в ПАТ «НТК «Електронприлад», експлуатуються і сьогодні в багатьох країнах світу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.