Головна  →  Новини  →  5 серпня 2020

Презентація дебютної книги Сергія Марина «Вартові мрій» в бібліотеці Шевченківського району (ВІДЕО)

Презентація дебютної книги Сергія Марина «Вартові мрій» в бібліотеці Шевченківського району (ВІДЕО)

4 серпня відбулась онлайн презентація дебютної книги молодого автора, тернопільчанина, Сергія Марина «Вартові мрій» в рамках проєкту Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника «Літературно-мистецька вітальня на Прорізній, 15». ФОТОЗВІТ

Під час онлайн презентації, автор розповів про історію написання своєї книги, художнє оформлення, майстерно виконане Віталієм Василиком, про співпрацю з видавництвом, а також відповів на найбільш популярні запитання від шанувальників своєї творчості.

«Вартові мрій» - це роман-фентезі у 2-х частинах, першу частину якого видано у 2020 році Тернопільським видавництвом «Мандрівець».

Книга, що дає надію та нагадує, як важливо бути тим, ким ти є насправді, зберігаючи любов, мрійливість і дитячий запал протягом всього життя.

Центральна районна бібліотека ім. Євгена Плужника висловлює подяку Сергію Марину за талант, творчість, і звісно - за теплу та щиру презентацію.

Книгу Сергія Марина «Вартові мрій» ви можете одержати у відділі абонементу Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника.

Адреса: м. Київ, вул. Прорізна, 15.

Контактний номер телефону: (044) 278-30-49.

Перейти до спискуВерсiя для друку