КМДА Київська міська державна адміністрація


27 липня 2020

Олег Гаряга: «Підготовка Шевченківського району до опалювального сезону йде за графіком»

Олег Гаряга: «Підготовка Шевченківського району до опалювального сезону йде за графіком»

Шевченківський район міста Києва активно готується до осіннього-зимового періоду. За забезпечення повної готовності житлових будинків та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону відповідатимуть керівники відповідних структур. ФОТОЗВІТ

Про це наголосив голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга під час проведення робочої наради з питань житлово-комунального господарства.

«Наразі відбувається комплексна підготовка житлових будинків та будівель соціальної сфери. Комунальні служби та відомства перевіряють комунікації, внутрішньобудинкові мережі, котельні, здійснюють ремонтні роботи в разі необхідності. На цьому етапі, підготовка Шевченківського району до опалювального сезону йде за графіком», - повідомляє Олег Гаряга.

Загалом, до початку опалювального сезону мають бути готові 1819 житлових будинків, 98 закладів освіти, 4 заклади охорони здоров’я та інші соціальні об'єкти Шевченківського району.

Зазначимо, що підготовка господарства до зими виконуються відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 25.06.2020 №905 «Про підготовку міського господарства до осінньо-зимового періоду 2020/2021».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.