Головна  →  Новини  →  10 липня 2020

Киянам пояснили, яким буде початок нового навчального року

Киянам пояснили, яким буде початок нового навчального року

В. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський відповів на актуальні питання щодо навчального року 2020-2021.

Чи буде дистанційне навчання?

Наше завдання – створити для батьків максимально комфортні та сприятливі умови. Тому ми за те, щоб у Києві навчальний рік почався СТАНДАРТНО! Діти мають піти до школи! Ми готові максимально проводити протиепідемічні заходи, щоб попередити небезпеку захворюваності серед школярів. Але водночас все буде залежати від епідеміологічної ситуації в місті та в країні. Безпека юних киян – наш пріоритет.

Чи готове місто до дистанційного навчання?

Ми розуміємо складність ситуації й готуємось до роботи в умовах пандемії. Досвід весняного навчання цього року показав, що є декілька напрямків, які ми можемо використовувати і є певні плюси та мінуси в кожному з них. Нам довелося розгортати дистанційне навчання майже з коліс і тепер ми знаємо, що необхідно вдосконалити. Вже в серпні ми стовідсотково будемо готові, як до ймовірного дистанційного навчання, так і до змішаної форми навчання. Обидві концепції будуть презентовані широкому загалу.

Коли буде прийняте рішення про те, яким чином розпочнеться навчальний рік?

На території країни досі діє карантин. До зняття карантинних обмежень місто має чітко виконувати вимоги, які діють в країні. Саме тому ми закликаємо містян бути відповідальними.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку