Головна  →  Молодь та спорт  →  8 липня 2020

Відеопроєкт «Open Air Форум творчої молоді». Від молоді та для молоді!

З нагоди Дня молоді та Дня Конституції України презентуємо унікальний відеопроєкт «Open Air Форум творчої молоді» (лінк на відеофільм: https://www.youtube.com/watch?v=HbGhrK-Iksg).

Організатором заходу виступив відділ у справах молоді та спорту Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації. Проєкт здійснився завдяки зусиллям проєктної команди Університету «КРОК» удентської проєктної групи (SPG) та медіа групи (KMG).

Проєкт підтримали: Київський молодіжний центр департаменту молоді та спорту КМДА (https://www.facebook.com/KMCkyiv/), Київський осередок Української асоціації студентів (http://uas.ngo/ ), а також органи студентського самоврядування міста Києва.

Партнерами «Open Air Форум творчої молоді» стали: Київський БКК – https://kyivbkk.com/ , Група компаній KVADRA INVEST – https://kvadrainvest.ua/, Компанія «AGT Plus» – https://agtplus.ua.

Відеопроєкт був реалізований за участі творчих, талановитих, активних юнаків та дівчат столичних навчальних закладів, студентських мистецьких спільнот. Справжньою родзинкою стали мистецькі виступи за участю харизматичних та обдарованих, цілеспрямованих та яскравих артистів, серед яких і студентська молодь, і не менш талановиті та завзяті педагоги, а також освітні працівники.

Проект підтримали міські осередки студентського самоврядування, а саме: Київського національного економічного Університету імені Вадима Гетьмана; Київського університету імені Бориса Грінченка; Університету «КРОК»; Київського коледжу зв’язку; Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка; фахового коледжу Університету «КРОК», фахового коледжу мистецтв та дизайну Київського Національного Університету Технологій та Дизайну.

Крім того, глядачі святкового фільму матимуть змогу почути натхненні звернення від найактивніших студентських спільнот міста, фасиліторів молодіжних проєктів та ініціатив, випускників столичних вузів, що нині працюють за кордоном, але повсякчас підтримують рідну Україну.

Перейти до спискуВерсiя для друку