КМДА Київська міська державна адміністрація


3 лютого 2015

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

3 лютого 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Гаряги Олега Олександровича.
Нарада розпочалась з розгляду питання стану здійснення мобілізаційних заходів у Шевченківському районі. Заступник військового комісара Шевченківського району Слободянюк Юрій Вікторович доповів головуючому, що впродовж першої частини 4-ої хвилі мобілізації в Шевченківському районі було мобілізовано 50 чоловік та 4 одиниці техніки. Було утворено мобільні групи з представників військового комісаріату, дільничних інспекторів та представниками ЖЕКів  для вручення повісток військовозобов’язаним громадянам. Також по даному питанню виступила інспектор відділу дільничних інспекторів Шевченківського району Слободяник Олеся. Вона зазначила, що УВС Шевченківського району налагодило тісну співпрацю з районним військоматом задля проведення рейдів по врученню повісток призовникам.
Про підсумки роботи за 2014 рік КП «ШЕУ» та плани роботи на 2015 рік доповів начальник КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд" Рибалка Володимир Мефодійович. Він зазначив, що предметом діяльності КП ШЕУ Шевченківського району є: експлуатаційне утримання та ремонт переданих на баланс ШЕУ міських автошляхів, підземних переходів, вуличної закритої зливосточної каналізації, каналів, контроль за збереженням шляхових гідротехнічних та інших споруд.
На балансі підприємства значиться: об’єктів  2,7 млн. кв. м. вулично-шляхової мережі, в тому числі:
1,7 млн.кв.м. проїзної  частини, що становить 149,3 км. та 1,1 млн. кв.м. тротуарів , в  тому числі закріплено для  прибирання  232,47 тис. кв. м.
В межах відповідальності КП ШЕУ Шевченківського району знаходиться  прибирання 174 зупинки  громадського транспорту пл. 12,640 тис.кв.м.
Вулично-шляхова мережа Шевченківського району  складається з 245 вулиць,  в тому числі:
-40 магістральних вулиць загальноміського значення – 46,85 км., що становить 15%  від загальної кількості вулиць міста даної категорії
-49 магістральних вулиць  районного значення  ( протяжністю 42,16,км),
- 156 вулиць місцевого значення –  протяжністю 61,4 км.
Основними проблемами ШЕУ є морально та фізично застаріла наявна техніка, що не відповідає новітнім технічним досягненням, її кількість лише на 1/3 відповідає потребам. На сьогодні існує гостра потреба оновлення парку автомобілів та механізмів. Середньоспискова штатна чисельність персоналу підприємства станом на 01.01.2015р. складає 299 чоловік.
Нормативна чисельність робітників лише в групі прибирання повинна становити 720 чол., наразі працює 94 чол. Також однією з основних проблем є недостатнє фінансування.
В.о. директора КП «Благоустрій Шевченківського району» Стецюк Тетяна Філаретівна доповіла про стан організації робіт щодо благоустрою розриттів та оформлення контрольних карток. На сьогоднішній день в районі 195 розриттів, відкрито 118 карток, з них прострочено – 107.
Заключне слово взяв Олег Олександрович Гаряга. Він надав протокольне доручення найближчим часом зібрати раду директорів Шевченківського району для обговорення питань мобілізації. Також очільник району доручив в найкоротші терміни максимально зменшити кількість розриттів в районі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.