КМДА Київська міська державна адміністрація


23 червня 2020

Привітання голови Шевченківської РДА з професійним святом – Днем державного службовця

Привітання голови Шевченківської РДА з професійним святом – Днем державного службовця

Шановні колеги та ветерани державної служби!

Вітаю вас з нашим професійним святом!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня державної служби України! Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади.

Кожен з нас на своєму місці виступає єднальною ланкою між владою і народом, знає біди та проблеми, шукає шляхи їх вирішення. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.
Я вірю, що наші спільні зусилля й надалі будуть спрямовані на покращення добробуту громадян та забезпечення їхніх конституційних прав і свобод, стабільний розвиток Шевченківського району та столиці України.

Міцного здоров'я вам, дорогі колеги, щастя, радості, благополуччя у ваших родинах, наснаги, невичерпної енергії та нових здобутків у виконанні почесного і відповідального обов'язку на благо держави та її народу!

 

З повагою 

 

Голова Шевченківської районної в

місті Києві державної адміністрації                                        Олег Гаряга

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.