КМДА Київська міська державна адміністрація


15 січня 2015

Олег Гаряга привітав прийомну родину Шевченківського району зі святами

Олег Гаряга привітав прийомну родину Шевченківського району зі святами

За давнім українським звичаєм, у другий святий вечір напередодні Водохреща ходять щедрувальники, які славлять своїми піснями тих, до кого приходять, бажають їм здоров'я, достатку, злагоди й благодаті. Із подарунками та святковими побажаннями голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга завітав до районного будинку сімейного типу, який функціонує з 2012 року на базі родини Фисоченків. Наразі в цій сім'ї перебуває 5-ро дітей, 4-ро з яких позбавлені батьківського піклування.

Родина радо зустріла гостей, з дитячою безпосередністю та відкритістю раділи дітлахи подарункам, які привіз керівник району. До речі, до Нового року за сприяння та фінансування Олега Гаряги в помешканні родини був зроблений частковий ремонт.
Під час відвідування, Олег Олександрович поспілкувався із дітьми та їх батьками. Поцікавився справами та проблемами, які наявні в родині. За смачним столом, з пирогами та чаєм, який гостинно накрила господиня дому, хлопці та дівчата розповіли гостю про свої захоплення та хобі, про навчання у навчальних закладах, про мрії та плани на майбутнє.
Керівник району переконався, що усі діти проживають в задовільних умовах і отримують все необхідне для їх розвитку. «Приємно бачити, що дуже привітна атмосфера панує в родині Фисоченків, в домі панує мир, злагода та взаємоповага один до одного, - зазначив Олега Гаряга.
Також вихованці ДБСТ защедрували добрим гостям - «Щедрик, щедрик, щедрівочка!». У свою чергу Олег Олександрович побажав родині Фисоченків здоров'я, злагоди, добробуту та усіляких гараздів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.