КМДА Київська міська державна адміністрація


30 грудня 2014

Шановні кияни, мешканці Шевченківського району, гості столиці!

Шановні кияни, мешканці Шевченківського району, гості столиці!

До нового 2015 року залишилися лічені години - все ближче новорічні та різдвяні свята, які всі ми любимо з дитинства. Вони наповнені світлом, очікування чудес й казки, душевного тепла и надії.
Відходить у минуле ще один рік, сповнений для нас складних випробувань, здолання перешкод, надії на краще майбутнє. За всієї своєї непересічності 2014-й рік виявився нелегким, навіть складнішим від попередніх.
Водночас, за довгі місяці війни всі ми стали однією великою родиною: ми з вами поєднані однією метою – допомогти  та вибороти мир. Я дякую всім вам  за збереження у непростий час таких загальнолюдських цінностей, як взаємодопомога, порозуміння, моральна та матеріальна підтримка тих, хто найбільш цього потребує.
Але будь-які труднощі все одно минають, але саме у скрутні моменти людина відчуває важливість простих цінностей, таких як сім’я, здоров’я.
Шановні кияни! Новий рік - це наше улюблене свято. І єдине, яке насправді всіх нас об’єднує. Прошу і надалі бути єдиними у своїх помислах та ділах, всіляко берегти, підтримувати і зміцнювати свою державу. Я вірю, що ми подолаємо всі труднощі. У Новий рік ми усі завжди намагаємося взяти щось добре і позитивне, а у Старому – залишити всі негаразди.
Нехай разом з ялинковим ароматом у ваші оселі увійдуть спокій та гармонія, а душевна наснага та добробут супроводжують протягом всього року.Усім бажаю миру, злагоди у родинах, здоров`я, щастя, нових здобутків та позитивних досягнень. Адже з досягнень та успіхів кожного із нас складеться успішна доля всієї країни.
Хай Ваші мрії та сподівання здійсняться! З Новим роком! З Різдвом Христовим!


З повагою
Голова Шевченківської РДА                Олег Гаряга



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.