Головна  →  Новини  →  8 квітня 2020

У Києві продовжує діяти заборона приготування їжі та напоїв у торгових закладах та МАФах

 

 

У закладах торгівлі та тимчасових спорудах продовжує діяти заборона на приготування їжі та напоїв, продажу незахищених продуктів харчування та напоїв, а також споживання їжі та напоїв на місці їх продажу. Заклади громадського харчування можуть працювати у режимі адресної (кур’єрської доставки). Про це йдеться у розпорядженні керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Звертаємо увагу, що призупинена робота тимчасових споруд та МАФів, у яких реалізується їжа швидкого приготування або кавові та чайні напої.

«Закликаю киян бути свідомими та не наражати себе та своїх близьких на небезпеку зараження новою коронавірусною інфекцією. Збереження здоров’я та життя насамперед залежить від кожного з нас! Лише дотримуючись карантинних обмежень та вимог, можна вберегтися від цього небезпечного захворювання. Не будьте легковажними, подбайте про себе та своїх рідних!» – закликав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Наголошуємо, що нижча межа штрафу за порушення правил карантину становить 17000 гривень.

Перевірки дотримання умов карантину постійно відбуваються рейдовим способом.

Нагадуємо, що у Києві заборонено перебувати у громадських місцях без захисних масок та діє ще низка протиепідемічних обмежень.

Більше інформації щодо протидії хворобі COVID-19 у Києві за посиланням.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку