Головна  →  Новини  →  7 квітня 2020

Малозахищеним киянам привезуть продуктові набори на зручних автомобілях

Малозахищеним киянам привезуть продуктові набори на зручних автомобілях

У столиці соціальних працівників пересадили на автомобілі Volkswagen. Під час карантину вони зможуть швидше добиратися до своїх підопічних і за день надавати послуги більшій кількості киян.

Офіційний імпортер автомобілів Volkswagen в Україні долучився до боротьби із поширенням захворювання COVID-19 та надав 10 автомобілів у тимчасове користування і пальне для медичних працівників та організацій, які активно залучені до боротьби з COVID-19.

Ідея реалізована за підтримки Єдиного координаційного центру КМДА, який діє у тісному зв’язку із медичними та соціальними працівниками.

Автомобілі моделі Polo sedan працюватимуть на таких напрямках.

  • Три авто надійдуть у користування Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва.
  • Один автомобіль буде перевозити пацієнтів, які проходять лікування гемодіалізом і підпадають під групу ризику інфікування коронавірусом.
  • Один автомобіль буде у розпорядженні Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.
  • 5 автомобілів надійдуть у розпорядження Єдиного координаційного центру та возитимуть соціальних працівників та допомогу для незахищених верств населення.

-За дорученням міського голови, ми створили Єдиний координаційний центр допомоги малозахищеним киянам, основна ціль якого – забезпечити продуктами першої необхідності тих, хто цього потребує.  У цей процес включилися дуже багато структур, які щодня надають нам набори. На сьогодні вже роздано понад 7,5 тисяч наборів першої необхідності. За тиждень ми плануємо перекрити 50 тисяч осіб, а це велика цифра, до того ж, самі пакети досить тяжкі. Тому ці 5 автомобілів, які надала нам компанія Volkswagen дуже допоможуть у доставці продуктів для людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, зроблять її швидшою і ефективнішою, – зазначив директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий.

Якщо ви маєте бажання долучитися роботи, звертайтеся за телефоном Єдиного центру координації дій для допомоги малозахищеним киянам: 094-145-50-23.

Або пишіть на електронну адресу: [email protected].

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку