КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2020

В Управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг проведена нарада щодо організації профілактичних заходів

В Управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг проведена нарада щодо організації профілактичних заходів

На виконання Протоколу № 9 засідання Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID 19) від 11.03.2020 в Управлінні (Центрі) надання адміністративних послуг проведена нарада щодо організації профілактичних заходів. Враховуючи, що в ЦНАП щоденно приймається до 700 осіб, запроваджено наскрізне провітрювання та вологе прибирання приміщень кожні 2 години, протирання терміналів платіжних та електронної черги. Переглянуто графік чергувань на рецепціях. Запроваджений постійний показ відеороликів для інформування заявників; розміщені відповідні інформаційні плакати. Відвідувачам з ознаками гострих респіраторних захворювань на рецепціях пропонується скористатися медичною маскою. Працівники ЦНАП забезпечені медичними масками та гелями для дезінфекції рук.

Оскільки існує загроза поширення коронавірусу, похід в державний орган для отримання послуги – це зайвий ризик. Для того, щоб скоротити такі візити, рекомендуємо скористатись послугами, які можна отримати за допомогою електронних підписів. Тим більше, що відтепер ви можете користуватись електронним підписом на звичайній флешці завдяки експериментальному проекту Мінцифри. Зважаючи на спосіб поширення коронавірусу контактним шляхом ми рекомендуємо використовувати мобільний додаток Дія для пред’явлення ваших документів у всіх необхідних випадках.

Головне – не панікуйте! Мийте руки та користуйтесь електронними послугами! Це не тільки зручніше, а й безпечніше, бо коронавірус не поширюється електронним шляхом.

Безпека понад усе!!!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.