Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

Відбулося чергове засідання Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

Відбулося чергове засідання Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

27 лютого 2020 року в приміщенні Шевченківської райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації за участю членів громадської ради, керівника апарату, працівників Шевченківської РДА та запрошених гостей.

Засідання відкрив Чиж Юрій Іванович, який доповів присутнім про план роботи громадської ради на 2020 рік, який був одноголосно затверджений

По другому питанню, що стосувалось ситуації в медичних закладах району виступила Рейф Валентина Іванівна начальник відділу охорони здоров`я Шевченківської РДА. Вона розповіла присутнім про нові реформи в медицині. З короткою доповіддю також виступила директор КНП "КДЦ" Шевченківського району м. Києва Берікашвілі Наталія Володимирівна, яка надала інформацію про фінансування медичних закладів та відповіла на всі запитання присутніх.

По третьому питанню виступив секретар громадської ради Костянчук Сергій Петрович. Мова йшла про врегулювання ситуації з ЦРБ імені Євгена Плужника. Зазначену ситуацію прокоментувала  начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Макошко Леся Валентинівна, яка розповіла про теперішній стан справи, після чого виступила Коновалова Ірина Юріївна директор Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника, вона поділилась своїм баченням вирішення проблеми.

Далі йшла мова про озеленення нашого району, присутні вислухали Алексійчук Юлію Анатоліївну головного агронома  КП УЗН Шевченківського району,  в своїй промові вона розповіла про плани озеленення району у весняний період, члени громадської ради в свою чергу запропонували співпрацю та допомогу.

Перейти до спискуВерсiя для друку