Головна  →  Новини  →  25 лютого 2020

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Сьогодні, 25 лютого, у Шевченківській райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, РТМ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги.

Увага присутніх була приділена таким питанням: стану виконанню робіт відповідно до графіку відновлення благоустрою після ліквідації пошкоджень на інженерних мережах, рівню виконання обслуговуючими організаціями робіт з дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій, парків скверів, доріг, тротуарів, а також стану опрацювання звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва".

Найголовнішим питанням наради яке розглядалося це рівень виконання обслуговуючими організаціями робіт з дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій, парків скверів, доріг, тротуарів.

«Чистий район- чисте місто»,- зазначив Олег Олександрович.

Голова РДА доручив скласти план заходів на два місяці по благоустрію, який має включати в себе систематичне ліківідування нагальних проблем вулиць району: асфальтування міжбудинкових територій, упорядкування парків, скверів, дворів і т. д.

Окремо учасники наради розглянули проблему розриттів в районі, зокрема відновлення асфальтового та зеленого покриття після аварійних розриттів. Перед районом гостро стоїть завдання активізувати роботу з ліквідації пошкоджень на інженерних мережах. Це спільна зона відповідальності, - «Київенерго» та балансоутримувачів території.

Останнім питанням порядку денного був розгляд звернень громадян, які надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". Керівник району звернув особливу увагу своєчасному розгляду звернень та скарг.

По завершенню наради головою РДА були надані відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку