Головна  →  Новини  →  24 лютого 2020

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шевченківського району провів низку заходів для родин

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шевченківського району провів низку заходів для родин

З метою залучення родин до культурного розвитку, фахівці із соціальної роботи, постійно долучають до соціокультурних заходів клієнтів Центру.

Завдяки таким соціокультурним заходам та спілкуванню у неформальній обстановці, батьки мають змогу корисно провести сімейне дозвілля, покращити емоційний зв’язок з дитиною, отримати консультацію  фахівця із соціальної роботи та гарно відпочити.

Протягом тижня з 15 лютого по 20 лютого 2020 року родини долучилися до таких заходів:

- Палац “Україна”- вистава “Неймовірні пригоди Аліси”. Організований за підтримки ГО «Інтегрум».

- Будинок кіно- кінофільм “Пекельна Хоругва”. Організований  за підтримки ГО «Елеос-Україна».

- Будинок кіно- “Пісочна анімація Попелюшка”. Організований за підтримки ГО «Інтегрум».

- ТЦ  “Апрель”- ресторан швидкого харчування «МакДональз». Організований Шевченківським районним в місті Києві центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завдяки налагодженій співпраці з мережею ресторанів швидкого харчування «МакДональз».

- Шевченківський районний в місті києві Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді - майстер-клас, для дітей «Лялька-мотанка», під час якого з батьками було проведено соціально-педагогічні бесіди.

- Veteran Hub- Зустріч представників Муніципальної варти Шевченківського району, Спілки ветеранів АТО Шевченківського району з начальником відділу ведення Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків та розрахунку за надані пільги управління праці та соціального захисту населення Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. Тематика: надання пільг учасникам бойових дій.

Перейти до спискуВерсiя для друку